VW-forhandler i Odense

Volkswagen er blevet et utroligt populært valg i Danmark, og hos Autocentrum Odense forstår vi godt hvorfor. Her får du nemlig en bil, der er skabt til at håndtere hverdagens udfordringer, hvad end de hedder en tur gennem storbyen eller på landevejen.

Hos Autocentrum Odense sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde din nye Volkswagen og tilbyder naturligvis personlig rådgivning, så vi kan få dig sendt afsted i den helt rette model. Vi tilbyder også højt specialiseret service og reparationer, så du kan være sikker på, at din bil forbliver velkørende mange år frem.

Fornuftig køreglæde

Den tyske bilgigant bliver ved med at overraske og forny sig. I takt med at elbølgen har gjort sit indtog i bilbranchen, har VW-koncernen satset stort på elmotorer og opgraderede batterier, der kan nå utroligt langt. Generelt har man sat sig for at genopfinde hele flåden med et naturligt fokus på teknologier, der ikke blot er mere bæredygtige, men som også gør køreoplevelsen bedre – og det er vi ret glade for hos Autocentrum Odense.

Med de nye teknologiske fremskridt i mente, er det derfor ikke svært at forstå, hvorfor den nye generation af Volkswagen har fristet tonsvis af danskere. Sammen med de mange innovationer er der stadig gavmild plads, store kabiner og et bagagerum, hvor der altid er plads til en ekstra indkøbspose eller to.

I de seneste år har Volkswagen yderligere introduceret avanceret førerassistentteknologi, forbedret vognbaneassistenten og Memory Parking, som hjælper føreren med specifikke parkeringsmanøvrer. Hertil kommer der et hav af nye sikkerhedsfunktioner som Blind Spot Monitoring og Front Assist, Travel Assist samt Emergency Assist på mange af de nye modeller.

Kunne du tænke dig at høre mere om hvilken model kunne være den rette for dig? Vi sidder altid klar til at rådgive omkring din nye bil på telefon eller i butikken.

Køb Volkswagen hos Autocentrum Odense

Når du vælger en brugt Volkswagen, får du en bil, der er klar til mange flere kilometer på vejen uden at sprænge budgettet. Uanset om du har brug for en bil til de lange ture på landevejen, en pendlerbil i bytrafikken eller en familievenlig bil til hverdagens gøremål, så er en Volkswagen et naturligt valg, hvis du er på udkig efter en pålidelig brugtbil.

Hos Autocentrum Odense får du finansieringshjælp efter dine behov. Det betyder, at du kan være sikker på en gennemsigtig og simpel aftale – uden forvirrende klausuler eller uventede betingelser. Vi tilpasser os dine ønsker, hvad enten du foretrækker kontantbetaling, finansiering, eller overvejer leasing. Vores mål er en åben og ærlig dialog for at finde den løsning, der bedst matcher dine behov.

Fremragende eftersalgsservice

Hos Autocentrum Odense lægger vi vægt på grundig og omhyggelig vedligeholdelse for at sikre, at din bil kører så problemfrit og så længe som muligt. Vi ved, hvor vigtigt det er at vedligeholde din bil, og vi stræber efter at håndtere dine bilreparationer og -vedligehold hurtigt og effektivt, så du kan komme tilbage på vejen i en fart.

Så kom forbi Autocentrum Odense og få en snak og en kop kaffe omkring dine muligheder. Vi glæder os til at se dig!