Subaru Modelprogram

​Drømmer du om en Subaru, har vi som din lokale Subaru-forhandler et udvalg af Subaru-biler for enhver smag.

Hos Auto Centrum Odense kan vi bryste os af at være Fyns eneste officielle Subaru-forhandler, hvilket vi er meget stolte af. Vi forhandler flere forskellige modeller fra den japanske producent, og du er velkommen til at kigge forbi vores værksted for at se bilerne på tæt hold.

Mere end bare officiel Subaru-forhandler

Ud over at være Subaru-forhandler har vi også serviceværksted med speciale i modeller fra Subaru. Får du brug for service, pleje eller reparation af din bil, kan du derfor også få det klaret på vores autoværksted. Alle vores medarbejdere er veluddannede og topprofessionelle, så din bil er i sikre hænder hos os.​

Bil med driftsikkerhed og køreglæde

Blandt vores mange modeller finder du først og fremmest biler, der kører sikkert på vejene, og som lever op til alle lovmæssige krav. Dertil får du Subarus velkendte design, bekvemmelighed og køreglæde, som vi som officiel Subaru-forhandler kan og ønsker at stå inde for. Med markedets bedste finansiering og service får du den behandling, du fortjener hos os.

Har du ikke råd til at købe din ønskede model, kan leasing være en god løsning. Vi indgår både aftaler om erhvervsleasing og privatleasing. Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores leasingaftaler eller for at aftale en tid til at prøvekøre en af vores modeller. Du kan kontakte os på telefon 66 11 95 60 eller på e-mail salg@auto-centrum-odense.dk.

kontakt os​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

​Auto Centrum Odense

CVR: 10538009

Adresse

​Dalumvej 77

5250 Odense SV

Kontakt