​Salg af brugte biler hos din foretrukne bilforhandler

​Hos Auto Centrum Odense tilbyder vi salg af brugte biler, og vi ønsker at være din lokale bilforhandler på hele Fyn.

Vi står for salg af brugte biler af mærker som Subaru, Audi, Mercedes og BMW. Hos os finder du et stort udvalg, der med al sandsynlig matcher dine brugtbilskrav. Se mere her på siden eller kom forbi vores værksted på Fyn og se vores sortiment.

Vi hjælper med køb og salg af brugte biler

Vi både køber og sælger brugte biler, så er du på jagt efter en luksusbil til en overkommelig pris, eller ønsker du at sælge din gamle, kan vi give dig en fordelagtig aftale. Vi er primært interesserede i at aftage biler af mærkerne Subaru, Audi, Mercedes og BMW, men biler af andre mærker kan også have vores interesse.

Vi har altid mere end 70 nyere brugte biler med et lavt kilometertal, og med over 40 års erfaring inden for bilbranchen kan vi garantere både god service og pris.​

​Kontakt os gerne for yderligere information

Du er altid velkommen til at komme forbi vores værksted inden for vores åbningstider til en uforpligtende snak om vores salg af brugte biler. Vil du hellere kontakte os per telefon eller e-mail, er du også velkommen til det. Du kan her fange os på telefon 66 11 95 60 eller på e-mail salg@auto-centrum-odense.dk.

Kontakt os​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 
 

Firmainfo

​Auto Centrum Odense

CVR: 10538009

Adresse

​Dalumvej 77

5250 Odense SV

Kontakt